Cadeo logo - wordmark

Cadeo is live!

Vanaf vandaag kan je het geven van een cadeau nog makkelijker maken met Cadeo. Stuur gemakkelijk en snel een cadeau met impact via e-mail of een telefoonnummer, je hebt geen adres nodig.

Wij (Anthonia, Ederik en Hendrik) hebben Cadeo opgericht met een doel, om het geven van een cadeau met impact nog makkelijker te maken. Wij willen bedrijven stimuleren om na te denken over hun cadeau strategie en de impact die zij hiermee maken. Volgens een onderzoek van de ING belandt 40% van alle zakelijke cadeaus namelijk in de prullenbak. Daarnaast geeft het onderzoek ook aan dat 15% van de ontvangers liegen over hoe blij ze zijn met het ontvangen cadeau. Dit moet beter kunnen dachten wij, en daarom hebben we Cadeo gebouwd. Het is onze missie om onnodige consumptie en ‘one-size-fits-all’ cadeaus de wereld uit te helpen. Om je ontvanger niet alleen een cadeau te geven waar ze iets aan hebben, maar ook eentje die de wereld een beetje beter maakt.

Op het Cadeo platform vind je een uitgebreide selectie van hoge kwaliteit cadeaus van lokale ondernemers en merken die met het oog op de toekomst hun producten duurzaam produceren, met natuurlijke materialen of in een sociale werkplaats. Wij willen jou laten zien dat het geven van een cadeau met impact heel makkelijk kan zijn. Ieder cadeau op Cadeo heeft 3 impact keurmerken die meer vertellen over de afkomst van het product en de impact die ermee gemaakt wordt. Daarnaast geven wij ook een kijkje achter de schermen en kan je zien wie de mensen achter het merk zijn en waarom ze dit doen. Hierdoor laat je met het geven van een Cadeo ook meteen zien wat jij als gever belangrijk vindt en voor staat.

We hebben ook een unieke feature gebouwd die de kans op het geven van een successful cadeau vergroot. Maak kennis met onze ruilfunctie, een unieke functionaliteit voor de ontvanger om het ontvangen cadeau te ruilen voor iets anders in dezelfde prijsklasse. Het doel is om ontvangers de opties te kunnen geven om iets te kiezen dat ze echt nodig hebben of willen. Hiermee stimuleren we het geven van minder maar betere cadeaus (en dus het maken van een grotere impact met een kleinere voetafdruk).

Hoe werkt het?

Met Cadeo kan je in een paar klikken 1 of meerdere cadeaus sturen na wie je maar wilt.

Stap 1

Kies een cadeau uit onze collectie. Door verschillende filters te gebruiken kun je een cadeau kiezen dat niet alleen mooi is maar ook past bij de normen en waarden die jij belangrijk vind zoals vegan of gerecycled materiaal.

Stap 2

Personaliseer jouw cadeau met een passende kaart en een leuk berichtje voor de ontvanger. Hier kan je ook kiezen of je het naar een iemand of meerdere ontvangers wilt sturen. Na de personalisatie kan je het cadeau via email sturen of zelf delen met de cadeau-link.

Stap 3

De ontvanger krijgt bij opening jouw kaart en je persoonlijke bericht te zien. Om het extra feestelijk te maken gooien ook nog confetti in de mix. De ontvanger heeft dan de keuze om het cadeau te accepteren of te ruilen voor iets in anders. Vervolgens vullen zij zelf hun eigen adres in en wij regelen de rest.

Om het nog makkelijker te maken voor jou, betaal je alleen voor cadeaus die geaccepteerd zijn. Als de ontvanger na 28 dagen het cadeau nog niet heeft geaccepteerd krijg je je geld terug.

Word jij de Oprah van de werkvloer of binnen je vriendengroep?

Wil je meer weten over hoe Cadeo ook jouw bedrijf kan helpen met een passende cadeau strategy. Bekijk dan ons zakelijk aanbod 

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...