Cadeo logo - wordmark
kerstpakket, juiste moment, feestdagen

Het perfecte moment voor het geven van een kerstpakket

De feestdagen komen er weer aan! En dat betekent: kerstpakketten!

Het geven van kerstpakketten, waarbij werknemers worden bedankt voor hun inzet gedurende het jaar, is een geliefde traditie binnen veel bedrijven. Dit brengt jaarlijks ook de volgende vraag met zich mee: wanneer geef je nou een kerstpakket? Het juiste moment kan de impact van het cadeau en het verrassingseffect bij de ontvanger vergroten. In deze blog helpen we jou bij het kiezen van het perfecte moment

De eindejaar borrel

In veel bedrijven is het gebruikelijk om aan het eind van het jaar een eindejaar borrel te doen of een kerstfeest te geven. Dit moment biedt een feestelijke en gezamenlijke sfeer waarin werknemers samenkomen om het jaar af te sluiten. Laat dit nou de perfecte gelegenheid zijn om de werknemers te verrassen met een welverdiend kerstpakket. Door het geven van de kerstpakketten tijdens de eindejaar borrel, ontstaat er een gedenkwaardig moment waarbij collega’s samen het succes van het afgelopen jaar vieren en daarbij proosten op nog meer succes in het aankomende jaar. Een groot nadeel hiervan is dat medewerkers die er niet bij kunnen zijn, ook geen kerstpakket in ontvangst kunnen nemen, terwijl zij het net zo hard verdienen.

De laatste werkdag

Niet alle bedrijven geven aan het eind van het jaar een afsluitende borrel, daarom is het ook een prima alternatief om het kerspakket te geven op de laatste werkdag voordat de feestdagen beginnen. Ook hier creëer je een gezamenlijk moment waarbij alle werknemers samen hun kerstpakket kunnen ontvangen. Toch moeten werknemers ook hiervoor fysiek aanwezig zijn op de werkplek en ontvangen zij die er niet bij kunnen zijn ook geen kerstpakket.. dat moet toch beter en makkelijker kunnen?

Thuis aan de deur via Cadeo

Een makkelijkere manier om jouw werknemers te verrassen met een kerstpakket is het versturen van een kerstpakket aan huis! Net zo leuk en nog veel persoonlijker door het geven van een kerstpakket via Cadeo. Met behulp van Cadeo is het mogelijk om in een aantal simpele stappen, online een passend duurzaam cadeau uit te zoeken, deze online te versturen naar je werknemers en hen zelf te laten bepalen of zij het cadeau willen ontvangen of liever willen omruilen voor een ander cadeau.

Let hierbij op dat de timing nóg belangrijker is; zorg ervoor dat je op tijd begint met het uitzoeken van de persoonlijke Cadeo’s en laat je werknemer er tijdens de feestdagen van genieten! Op deze makkelijk manier zorg je ervoor dat iedereen een kerstpakket kan ontvangen en deze op tijd binnen is op het adres van je werknemer.

Waarom Cadeo?

Bij het geven van een kerstpakket is het super belangrijk om te laten zien dat je je werknemers echt waardeert. Dit kan wel eens verkeerd overkomen op het moment dat iedereen hetzelfde algemene cadeau ontvangt. Daarom biedt Cadeo jou de kans om een persoonlijk cadeau uit te zoeken die de werknemer kan accepteren of kan omruilen! Zo voorkom je teleurstellingen en zullen je werknemers met nieuwe positieve energie het nieuwe jaar in gaan!


Wil je inspiratie opdoen en meer weten over de mogelijkheden bij Cadeo? neem een kijkje op onze website

Ik wil meer weten

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...