Cadeo logo - wordmark

Jouw impactgedreven cadeau partner.

Onze motivatie.

We hebben allemaal wel eens een kerstpakket op het werk ontvangen met nutteloze, lelijke (promotie)producten waarvan de helft uiteindelijk in de vuilnisbak belandt. Ook wij werden een beetje moe van al die goedkope zakelijke geschenken. Denk aan die mok met het bedrijfslogo erop, het baby rompertje dat je pasgeboren kind een keer draagt, of die doos met wijn die alle 300 werknemers krijgen terwijl de helft geen alcohol drinkt. Er waren maar weinig cadeauplatforms beschikbaar die zowel kwaliteit als duurzaamheid boden.

Daarom besloten wij om actie te ondernemen. Als uniek cadeauplatform hopen we bedrijven te helpen overstappen naar een meer duurzame cadeaustrategie.

Met Cadeo bouwen we niet alleen een platform, maar een compleet nieuw cadeau-ecosysteem. Een platform dat jou, als individu of bedrijf, verbindt met merken en makers van impactvolle cadeaus, en waarbij de keuze van het cadeau in handen van de ontvanger ligt. Als jij een cadeau verstuurt via Cadeo, draag jij bij aan minder onnodige verspilling en meer cadeaugeluk.

Met onze nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en personalisatie kun jij op ons rekenen als jouw betrouwbare leverancier voor alle zakelijke cadeauwensen.

Team foto of Cadeo Founders

Een impactgedreven cadeau aanbod.

Toen we Cadeo oprichtten, ontdekten we dat de meeste cadeau aanbieders slechte kwaliteitsproducten leverden, massaal geïmporteerd uit Azië en zonder transparantie over de productieomstandigheden.

Deze aanbieders richtten zich vaak vooral op concurrentie in prijs, door voortdurend de kosten te verlagen en dus voornamelijk cadeauproducten van lage kwaliteit aan te bieden die ontvangers uiteindelijk snel weer weggooien.

Wij geloven dat kwaliteit uiteindelijk altijd wint van kwantiteit. 

Daarom worden al onze cadeaus en merken geselecteerd op basis van de impact die ze maken. Denk bijvoorbeeld aan duurzame productieprocessen of lokale ondernemers met een sociale werkplaats. Ons team van experts selecteert elk item zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze normen voor kwaliteit en duurzaamheid. We zijn trots op de selectie die we onze klanten kunnen aanbieden.

43%

wisselt zijn/haar cadeau

Bij Cadeo kan de ontvanger discreet zijn of haar cadeau ruilen voor iets anders, wat resulteert in minder cadeaus die ongebruikt in de kast belanden of in de prullenbak worden gegooid.

20%

minder onnodig cadeaus

Met Cadeo kunnen bedrijven nog steeds alle klanten digitaal bereiken en een cadeaus sturen, maar gemiddeld wordt 20% niet verzilverd. Het resultaat? Minder onnodige cadeaus en overconsumptie.

100%

impact-gedreven leveranciers

Bij Cadeo draait het allemaal om het maken van een positieve impact. Onze collectie bestaat uit cadeaus van makers en ondernemers die gedreven zijn door impact.

Samen bomen planten in het Cadeo bos.

Bij Cadeo geloven we sterk in duurzaam bijdragen aan de planeet. Daarom werken we samen met Treebytree. Samen bieden we onze (zakelijke) klanten de unieke kans om actief bij te dragen aan de regeneratie van onze natuur.

Hoe werkt het? Gebruikers en partners van Cadeo kunnen bomen cadeau doen, waarna Treebytree een boom plant om uiteindelijk hele bossen en ecosystemen te herstellen.

Op deze manier dragen we bij aan een groenere toekomst met tastbare impact op onze planeet.

Samen impact maken? Neem contact op.

Ben jij klaar om over te stappen naar een meer duurzame cadeaustrategie? Neem contact op. Dan planten wij een boom voor jou! 🌳