Cadeo logo - wordmark
Cadeaus voor hem, mannelijke collega's, bedankje, duurzaam

De leukste duurzame personeel cadeaus voor hem!

Het geven van cadeaus op de werkvloer is belangrijk én een leuke persoonlijke manier om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet of om te vieren dat zij al langere tijd bij jou in dienst zijn. Dit soort gelegenheden verdienen unieke persoonlijke cadeaus, het is hierbij onder andere belangrijk om rekening te houden met aan wie je een cadeau geeft; is dit een man of een vrouw?

In deze blog zullen wij de zes leukste cadeaus voor jouw mannelijke collega’s op een rijtje zetten!

Opzoek voor een cadeau voor jouw vrouwelijke collega’s? Lees dan onze blog over de leukste cadeaus voor haar.

schaakspel kookschort Gimber Whisky stones

Voor jou op een rijtje

Whisky Rocks original - Täljsten Whisky Stones

Deze Whisky Rocks van 100% natuurlijk materiaal zijn een perfect cadeau voor de liefhebber van een goed glas whisky. Deze stijlvolle handgemaakte stenen van Täljsten Whisky Stones houden de drank koel zonder hem te verwateren, waardoor de smaak optimaal blijft. Ze zijn herbruikbaar, eenvoudig te reinigen en voegen een vleugje klasse toe aan elke whiskyervaring. Een praktisch en elegant geschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij elke whiskykenner.

Oester mes met leren handschoen - Brût Homeware

Een oester mes met leren handschoen is een uitstekend cadeau voor de liefhebber van zeevruchten. Het mes is speciaal ontworpen om gemakkelijk oesters te openen, terwijl de stevige leren handschoen zorgt voor extra veiligheid en grip. Dit elegante en praktische duo van Brût Homeware maakt het bereiden van verse oesters niet alleen eenvoudiger, maar ook stijlvoller. Perfect voor culinaire fijnproevers en iedereen die graag geniet van een luxe eetervaring thuis. Bovendien is dit product gemaakt van gerecyclede grondstoffen, wat bijdraagt aan een beter milieu!

Kookboek: BBQ met Nick - Nick Toet

Een BBQ-kookboek is een geweldig cadeau voor iedere grillliefhebber. Het biedt een schat aan recepten, technieken en tips voor het bereiden van heerlijke barbecuegerechten. Of ze nu beginners zijn of ervaren grillmeesters, dit boek inspireert hen om nieuwe smaken en gerechten te ontdekken. Met een BBQ-kookboek kunnen ze hun vaardigheden aanscherpen en hun volgende barbecue naar een hoger niveau tillen. Perfect voor zomerse feesten en gezellige avonden met vrienden en familie. 

GIMBER N°1 Original - GIMBER

De gember drank van Gimber is een uniek en verfrissend cadeau voor liefhebbers van gezonde en smaakvolle drankjes. Deze geconcentreerde drank, gemaakt van biologische gember, citroen en kruiden, biedt een pittige en verkwikkende smaakervaring. Ideaal voor het maken van cocktails, mocktails, of gewoon als een gezonde boost in water of thee. Een origineel en veelzijdig geschenk dat zowel verrast als geniet.

Schaakspel - Printworks

Voor de man die houdt van uitdagingen en strategie, is het schaakspel van Printworks het ultieme geschenk. Bij Printworks maken ze gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen. Symboliseer intelligentie en finesse met dit tijdloze spel, dat niet alleen vermaak biedt, maar ook de geest scherp houdt. Geef hem de kans om zijn strategische vaardigheden te tonen en zijn tegenstanders te slim af te zijn, keer op keer. Een schaakspel: een cadeau dat mannen inspireert en intrigeert, en hen uitnodigt om hun intellectuele krachten te testen.

Artisanal schort - Brût Homeware

Een schort is niet alleen een kledingstuk, maar een symbool van passie voor koken. Voor mannen die graag in de keuken staan, is dit het perfecte geschenk. Met hoogwaardige materialen en stijlvolle details biedt het bescherming en karakter tegelijkertijd. Geef hem het geschenk van praktisch comfort en culinaire inspiratie met een ambachtelijk schort. Dit schort van Brût Homeware is handgemaakt van duurzame materialen en draagt op zijn eigen manier bij aan een beter milieu.

Ben je klaar om een leuk cadeautje te sturen?

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...