Cadeo logo - wordmark
impactvol, cadeaus, duurzaamheid, Cadeo

De leukste impactvolle cadeaus voor je team

Op het moment dat werknemers voelen dat hun inspanning op de werkvloer wordt erkend, kan dit ervoor zorgen dat zij nog meer gemotiveerd raken om inzet en betrokkenheid te tonen. Het is daarom erg belangrijk om eens in de zoveel tijd je werknemers te bedanken.

Via Cadeo worden verschillende duurzame cadeaus aangeboden die jij aan je team kan geven. We snappen dat er veel keus is, dus daarom op een rijtje de vijf leukste duurzame cadeaus om aan jouw team te geven

cadeau, team, duurzaam, impact

Voor welk cadeau ga jij?

Charger Travel-pack - Syllucid

In een tijd waarin bijna alles digitaal mogelijk is en het gebruik van een telefoon op de werkvloer niet meer weg te denken is. Het is dan ook van groot belang dat deze ten alle tijden opgeladen is. Voorkom een lege batterij en maak je werknemer blij met een Charger Travel-pack van Syllucid. Syllucid is een merk dat duurzame en eerlijke elektronishce producten produceert en hun missie is om consumenten een duurzaam alternatief aan te bieden. Alles wat zij maken is van gerecycled en/of natuurlijk materiaal! Voor €34,95 ontvang je deze Travel-pack met daarin drie verschillende oplaad opzetstukjes, verschillende connectors en een reistasje; ideaal voor mee op reis, maar ook voor in de tas onderweg naar kantoor!

Inspiration Creative Thinking game kaartspel - The School of Life

Creatief denken is cruciaal in vrijwel elke sector, omdat het leidt tot innovatieve oplossingen en een bijdrage levert aan het probleem-oplossend vermogen. Het Inspirational Inspiration Creative Thinking Game kaartspel van The School of Life is ontworpen om out-of-the-box denken te bevorderen, wat kan helpen bij het vinden van nieuwe ideeën. Door dit kaartspel cadeau te geven, investeer je in de persoonlijke en professionele groei van je werknemers wat zowel de werknemers zelf als het bedrijf als geheel ten goede komt. Het kaartspel is 100% gemaakt van gerecyclede materialen en is verkrijgbaar via Cadeo voor €27,95!

Calming Box cadeauset - Hazel & Berry

Na een week hard werken is het voor werknemers belangrijk om even tot rust te komen en te ontspannen. Maak hen daarom blij met een heerlijke Calming Box van Hazel & Berry. Deze lavendelolie helpt om een rustgevend gevoel te krijgen en stress te verminderen. Daarnaast bevindt zich in deze cadeauset ook een room- en kussensloopspray om volledig ontspannen in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden. De producten van Hazel & Berry zijn volledig natuurlijk, dierproefvrij, duurzaam, plasticvrij,  vegan én alles wordt handgemaakt door de eigenaresse zelf! Deze Calming Box is te verkrijgen voor slechts €44,95 bij Cadeo.

De chocolade parade - Chocolate Stories

Hoe kan je jouw werknemers beter bedanken dan met een heerlijke doos vol met unieke chocolade. Chocolade wordt geassocieerd met verwennerij en is geliefd onder werknemers van allerlei verschillende leeftijden en achtergronden. Chocolade is een veelzijdig cadeau dat vrijwel iedereen kan waarderen, er is altijd wel een soort die hen zal aanspreken; melk, pure, witte of speciale smaken. Daarnaast bevat chocolade ook stoffen die de geluk hormonen in het lichaam kunnen verhogen!

Geef daarom een luxe chocolade geschenk van Chocolate Stories om waardering te uiten naar jouw werknemers! Chocolate Stories is aangesloten bij Cacao-trace en hun chocola wordt lokaal handgemaakt! Met een doos vol bijzondere smaken, kun je jouw werknemer op een unieke manier bedanken. De chocolade parade is te verkrijgen voor €32,90 via Cadeo!

Raventós de Nit Rosé - Raventós i Blanc

Cava is een populair drankje dat door veel mensen gewaardeerd wordt, waardoor het een veilige keuze is voor een cadeau. Het toont waardering en kan worden gedeeld tijdens een teambijeenkomst, waardoor het team samen een moment van ontspanning en vreugde kan ervaren. Dit kan bijdragen aan een positieve en motiverende werkomgeving. Raventós i Blanc zet zich in voor de productie van natuurlijke wijnen, waarbij wijngaarden worden bewerkt door paarden in plaats van door tractoren om de bodem zo min mogelijk te beschadigen. Daarnaast worden alle druiven met de hand geplukt.

Raventós de Nit Rosé is voor slechts €33,00 te verkrijgen via Cadeo!

Meer weten over Cadeo en onze duurzame strategieën?

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de leukste cadeaus onder de €25 voor jouw personeel!...