Cadeo logo - wordmark

Cadeo Zakelijk, het nieuwe cadeau platform voor jouw team en (toekomstige) partners

Het geven van cadeaus aan je collega’s, partners en klanten is een traditie die ieder jaar weer terugkomt. Niet alleen tijdens de feestdagen maar ook door het jaar heen. Werkgevers willen graag laten zien dat ze hun personeel of de samenwerking met hun klanten waarderen. Volgens de PPP (Platform Promotional Products) wordt er jaarlijks 637 miljoen euro aan promotieproducten en zakelijke cadeaus uitgegeven in Nederland. Dit zijn niet alleen kerstpakketten maar ook bedrijfskleding en geschenken door het jaar heen, zoals bij een verjaardag of een geboorte.

Met het Cadeo platform willen wij bedrijven stimuleren om na te denken over de huidige cadeaus en het promotie materiaal die zij weggeven, en hoe zij dit kunnen omzetten naar een impactgedreven strategie. Onderzoek laat namelijk zien dat 65% van de werknemers kijkt naar de impact die het bedrijf maakt alvorens zij er gaan werken. Waar klimaatdoelen en duurzame bedrijfsvoering eerst nog in de kinderschoenen stond, heeft dit een complete omslag gemaakt vanaf 2021. Volgens een study van Oxford Economics heeft 88% van de bedrijven die mee deden al een duidelijk standpunt ingenomen over hoe zij als bedrijf de ESG doelen willen ondersteunen of zijn ze er momenteel mee bezig om deze te formuleren.

Hoe kan Cadeo hierbij helpen

Cadeo maakt het gemakkelijk voor elk bedrijf om 1 of 100 cadeaus te sturen naar werknemers, klanten en partners. Via ons intuïtief platform geef jij jouw team de mogelijkheid om iets te kiezen wat ze echt willen voor het jaarlijkse eindejaar geschenk, of leg je alvast de basis voor een eerste kennismakingsgesprek door iets lekkers voor bij de koffie te sturen.

Maak samen met ons een eind aan de one-size-fits-all traditie en geef jouw team de keuze om hun cadeau te ruilen voor iets wat zij leuker vinden. Dit scheelt niet alleen tijd met het regelen maar ook kosten. Want wist je dat je bij Cadeo alleen betaalt voor cadeaus die geaccepteerd zijn. Als de link na 28 dagen nog niet geaccepteerd is, krijg je jouw geld terug. Dit zorgt ervoor dat jij als bedrijf geen onnodige kosten maakt, en dat je geen cadeaus stuurt die niet gewaardeerd worden.

Maak samen met Cadeo een persoonlijk cadeau strategie

Bij Cadeo snappen wij als geen ander dat jij jouw bedrijfsmissie graag overbrengt naar je werknemers en klanten door middel van een geschenk. We denken graag met jou mee om een out-of-the-box (duurzame) cadeau collectie samen te stellen. Stuur een mailtje naar business@cadeo.gift voor meer informatie. 

Klaar om ook de ESG doelen door te voeren in jouw cadeau strategie, stuur dan vandaag nog je eerste Cadeo!


Bekijk ons aanbod

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...