Cadeo logo - wordmark
"Ontdek onze top 10 toffe cadeau-ideeën voor Nationale Dag van de Medewerker. In deze blog vind je unieke voorbeelden om je team te bedanken. Ideaal voor managers en HR-professionals die deze dag onvergetelijk willen maken.

10 cadeaus om Nationale Secretaresse dag te vieren

Nationale dag van de secretaresse komt er weer aan op 18 april. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw admin team iets lekkers of leuks te sturen. Anthonia, één van onze oprichters, heeft een lijst gemaakt met haar favourite cadeaus.

Het spel Iconic People van Printworks is het kaartspel om samen met jouw collega’s te spelen tijdens de vrijmibo.

De handgemaakt Asagari Kaars van Very Goods Studio is gemaakt met natuurlijk raapzaadwas en bevat essentiële oliën. Perfect voor een verwen momentje thuis na een lange dag werken of als decor in je interieur.

De Olla Waterdruppelaar van Pepin is de must-have voor iedere planten fan. Dit unieke design is geïnspireerd op een eeuwen-oude bewateringstraditie uit Africa. Met deze gadget hebben jouw planten altijd genoeg water.

De Lucky Cups van Coffee Based zijn gemaakt van oude koffie pulp. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap. Handig voor om je koffie ’to-go’ mee te nemen.

De super stijlvolle drinkglazen van Rebottled dragen bij aan een circulaire economie. De tumblers laten zien hoe je hoogwaardige producten kunt maken van lege flessen. Deze set van twee glazen staan mooi op iedere tafel.

Ga met Soolong mee rond de wereld met deze luxe thee set. Geproduceerd door eerlijke boeren uit lokale regio’s.

Het unieke verhaal van Once Upon a Time I was neemt je mee in het schrijven van jouw eigen biografie. Aan de hand van verschillende vragen schrijf jij je eigen unieke levensverhaal op. Leuk voor nu en voor later.

Samen de wereld verbeteren, one-bar-at-the-time. Dit is waar Mellōw, een chocolademaker uit Denemarken voor staat. De Coco Caramel Reep is dan ook niet voor niets onze grote favoriet.

Een Eberhardje is het unieke koekje van Amsterdam. Ter nagedachtenis van de beroemde oud burgemeester Eberhard van der Laan is het koekje en gelijknamige stichting opgericht en staat voor verbinding. Lekker voor bij de koffie of thee.

Neolea Extra Virgin Olive Oil is 100% puur en altijd vers. Het wordt gewonnen uit Koroneiki olijven die met de hand worden geplukt door boeren in het zuiden van Griekenland. Stylisch maar ook lekker bij ieder gerecht! 

Klaar om je secretaresse te verassen?

Stuur vandaag nog een cadeautje met een verhaal dat echt impact maakt. 

Bekijk de collectie

Dit zeggen onze klanten over ons

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...