Cadeo logo - wordmark

Unieke zakelijke relatiegeschenken.

Versterk je zakelijke relaties met originele geschenken.

Zij gingen jou al voor

Laat zien waar je voor staat met Cadeo

In de zakelijke wereld draait alles om het opbouwen van sterke relaties. Relatiegeschenken zijn daarbij een krachtig middel. Of het nu gaat om een groot zakelijk evenement of een persoonlijk bedankje aan een gewaardeerde klant of partner. Daarom bieden we een innovatieve oplossing: stuur geschenken via een link, precies op het juiste moment. Geen gedoe meer met het ronddragen van cadeaus tijdens evenementen. Onze digitale oplossing zorgt voor gemak en een onvergetelijke ervaring, zowel voor de gever als de ontvanger.

Ga voor gemak en innovatie

Bij Cadeo begrijpen we de dynamiek van zakelijke evenementen. Daarom bieden we een innovatieve oplossing: stuur geschenken via een link, precies op het juiste moment. Geen gedoe meer met het ronddragen van cadeaus tijdens evenementen. Onze digitale oplossing zorgt voor gemak en een onvergetelijke ervaring, zowel voor de gever als de ontvanger.

Betaal alleen voor wat telt

Efficiëntie en kostenbesparing zijn cruciaal in het bedrijfsleven. Met Cadeo betaal je enkel voor geschenken die daadwerkelijk geaccepteerd worden. Dit systeem verzekert niet alleen financiële voordelen maar zorgt er ook voor dat je geschenk echt gewaardeerd wordt.

Zet impact centraal

Toon je toewijding aan duurzaamheid. Cadeo’s assortiment bevat zorgvuldig geselecteerde geschenken die je inzet voor een groenere wereld benadrukken. Van milieuvriendelijke kantoorartikelen tot duurzame gadgets, je relatiegeschenk maakt een statement over je bedrijfswaarden.

Een greep uit ons aanbod.

8-Bar Giftbox

Mellōw  €51,95

The GIMBER – Cadeauset

GIMBER €52,95

Charger travel pack

Syllucid €34,95

Creative Thinking kaartspel

The School of life €27,95

Liever een offerte op maat?

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategy.

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategy.

Voorbeelden van cadeaus beschikbaar voor Cadeo zakelijke geschenken en cadeaus. Kies uit producten van NAIF, Very Goods Studio, Mellow, Rebottled, Printworks en Neolea

Dit zeggen klanten over ons.

Ons doel is om de best mogelijke cadeau ervaring te bieden.

Veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar hallo@cadeo.gift

Met Cadeo’s digitale platform kun je eenvoudig een link naar een iemand versturen. De ontvanger kan vervolgens het geschenk bekijken en accepteren. Word het geschenk niet geaccepteerd, dan krijg je je geld terug.

Zijn er ook gepersonaliseerde opties beschikbaar?

Zeker! Cadeo biedt een reeks aan personalisatie mogelijkheden, waardoor elk geschenk uniek en persoonlijk wordt.

Hoe draagt Cadeo bij aan duurzaamheid?

Wij kiezen bewust voor duurzame producten en partners, waarmee we niet alleen de milieuvriendelijke opties vergroten, maar ook bewustzijn over duurzaamheid stimuleren. Ieder product op Cadeo heeft daarom impact waarden die aangeven waarom een product duurzaam is.

Wat als een geschenk niet wordt geaccepteerd?

Je betaalt alleen voor geschenken die geaccepteerd worden. Niet-geaccepteerde geschenken leiden tot geen kosten, waardoor je efficiënter je budget beheert.