Cadeo logo - wordmark

De weg naar minder en duurzamere cadeaus.

Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus.

Wildflowers by Floriette

Zij gingen jou al voor

Hoe geef je duurzame relatie geschenken?

Welkom bij Cadeo, waar luxe geschenken hand in hand gaan met duurzaamheid. In de wereld van zakelijke geschenken draait het niet alleen om geven, maar ook om het maken van een statement. Cadeo combineert stijlvol met milieuvriendelijk, zodat je cadeau niet alleen prachtig is, maar ook een positieve impact heeft.

two hands holding a gift

Maak duurzaam geven jouw missie​

Duurzame geschenken zijn meer dan een trend; ze zijn een teken van jouw bedrijf’s inzet voor een betere wereld. Door te kiezen voor ecologisch verantwoorde materialen en productie, laat je zien dat jouw bedrijf verder kijkt dan het cadeau zelf.​

Last minute een cadeautje nodig? Met Cadeo kan het. Creëer binnen enkele minuten een unieke cadeau link met een persoonlijk kaartje. Wij regelen de rest, je hoeft alleen de link te delen (maar ook dat kunnen wij doen).

Luxueus én Persoonlijk

Een persoonlijke touch maakt elk geschenk bijzonder. Bij Cadeo kun je je cadeaus personaliseren met een eigen kaart of persoonlijke videoboodschap, wat ze niet alleen luxueus, maar ook uniek maakt.

The option to accept or swap the gift

Betaal alleen voor wat je geeft

Duurzame relatiegeschenken zijn niet de enige impactgedreven voordelen van Cadeo. Om onnodige kosten en overconsumptie tegen te gaan, betaal je bij Cadeo alleen voor cadeaus die geaccepteerd zijn. Hierdoor blijf je nooit zitten met extra cadeaus en bespaar je ook nog eens!

Ons duurzame cadeau aanbod.

Hier leggen we uit wat we willen uitleggen hier over het duurzame assortiment

Fan Favourites

Vinoos                                                    €37,95

The GIMBER – Cadeauset

GIMBER                                                   €52,95

Brievenbus boeket

Wildflowers by Floriëtte                  €34,95

The Lucky Cup (To Go)

Coffee Based                                       €19,95

Fan Favourites

Vinoos

GIMBER Cadeauset

GIMBER  

Brievenbus boeket

Wildflowers by Floriëtte

The Lucky Cup (To Go)

Coffee Based

Veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar hallo@cadeo.gift

Wat maakt een relatiegeschenk echt duurzaam?

Een duurzaam geschenk gebruikt milieuvriendelijke materialen of is ethisch geproduceerd. Denk aan met de hand gemaakt of gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een luxe geschenk?

Bepaal vooraf wat jij belangrijk vindt. Duurzaamheid en impact gedreven zijn hele globale termen en kunnen op vele manier geïnterpreteerd worden. Stel vooraf vast welke impact values jij wilt geven en bekijk het ruime aanbod in deze category op Cadeo.

Kan ik mijn geschenken personaliseren bij Cadeo?

Jazeker, personalisatie is mogelijk bij Cadeo. Wij hebben hier dan over het uitpak moment zoals een persoonlijke design voor je kaart of een videoboodschap. Wil je ook jouw logo op een van de producten dan raden wij aan om dit minimaal te doen. Uit ons onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat producten met grote logo’s sneller achterin de kast verdwijnen of helemaal niet gebruikt worden. In het kader van duurzaam schenken is dit natuurlijk niet de bedoeling.

Wat is het effect van een luxe geschenk op zakelijke relaties?

Een luxe impact gedreven geschenk laat niet alleen waardering zien, maar draagt ook bij aan een positief bedrijfsimago.

Dit zeggen klanten over ons.

Ons doel is om de best mogelijke cadeau ervaring te bieden.

Liever een offerte op maat?

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategie.

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategie.

Voorbeelden van cadeaus beschikbaar voor Cadeo zakelijke geschenken en cadeaus. Kies uit producten van NAIF, Very Goods Studio, Mellow, Rebottled, Printworks en Neolea