Cadeo logo - wordmark

Meer halen uit je cadeau budget?

Wij helpen je om het meeste uit je Werkkostenregeling (WKR) te halen. Dit doormiddel van een  alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus.  Je betaalt alleen voor geaccepteerde cadeaus en vraagt eenvoudig je btw terug. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw vrije ruimte optimaal benut.

Voorbeeld cadeaus die je kan sturen met Cadeo en hoe de swap feature werkt.

Zij gingen jou al voor

Wat is de WKR en waarom is het belangrijk?

De Werkkostenregeling (WKR) is een regeling van de Belastingdienst die je als werkgever in staat stelt om belastingvrij vergoedingen en verstrekkingen aan je werknemers te geven. Het correct toepassen van de WKR kan je bedrijf aanzienlijke kosten besparen.

Met deze handige WKR-calculator bereken je eenvoudig de vrije ruimte die je hebt binnen de WKR. Vul simpelweg de benodigde gegevens in en zie direct hoeveel ruimte je nog hebt om belastingvrije vergoedingen te geven.

 

Maak duurzaam geven jouw missie
Duurzame geschenken zijn meer dan een trend; ze zijn een teken van jouw bedrijf's inzet voor een betere wereld. Door te kiezen voor ecologisch verantwoorde materialen en productie, laat je zien dat jouw bedrijf verder kijkt dan het cadeau zelf.​
Click Here
Luxueus én persoonlijk
Een persoonlijke touch maakt elk geschenk bijzonder. Bij Cadeo kun je je cadeaus personaliseren met een eigen kaart of persoonlijke videoboodschap, wat ze niet alleen luxueus, maar ook uniek maakt.
Click Here
Betaal alleen voor wat je geeft
Duurzame relatiegeschenken zijn niet de enige impactgedreven voordelen van Cadeo. Om onnodige kosten en overconsumptie tegen te gaan, betaal je bij Cadeo alleen voor cadeaus die geaccepteerd zijn. Hierdoor blijf je nooit zitten met extra cadeaus en bespaar je ook nog eens!
Click Here
Vorige slide
Volgende slide

Categorieën per prijs

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van verschillende cadeaus, gesorteerd op prijs. Zo weet je precies wat binnen jouw budget past en kun je slim gebruik maken van de WKR.

Kleine cadeaus: Ideeën voor cadeaus tot €25.

Middelgrote cadeaus: Opties tussen €25 en €50

Grote cadeaus: Luxe items vanaf €50+

Fan Favourites

Vinoos

GIMBER Cadeauset

GIMBER  

Brievenbus boeket

Wildflowers by Floriëtte

The Lucky Cup 

Coffee Based

De statistieken van Cadeo

20%

minder onnodig cadeaus

Met Cadeo kunnen bedrijven nog steeds alle klanten digitaal bereiken en een cadeaus sturen, maar gemiddeld wordt 20% niet verzilverd. Het resultaat? Minder onnodige cadeaus en overconsumptie.

43%

ruilt zijn of haar cadeau

Bij Cadeo kan de ontvanger discreet zijn of haar cadeau ruilen voor iets anders, wat resulteert in minder cadeaus die ongebruikt in de kast belanden of in de prullenbak worden gegooid.

100%

impact-gedreven partners

Bij Cadeo draait het allemaal om het maken van een positieve impact. Onze collectie bestaat uit cadeaus van makers en ondernemers die gedreven zijn door impact.

Dit zeggen klanten over ons.

Ons doel is om de best mogelijke cadeau ervaring te bieden.

Experts bij Cadeo

Bij Cadeo staan we altijd voor je klaar met professioneel advies en ondersteuning. Onze experts helpen je bij het correct toepassen van de WKR, zodat je nooit teveel betaalt en altijd binnen de regels blijft.

  • Persoonlijk advies: Onze experts geven advies op maat.
  • Altijd bereikbaar: Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt.
  • Deskundige begeleiding: Van begin tot eind, wij staan je bij. 
 
Voorbeelden van cadeaus beschikbaar voor Cadeo zakelijke geschenken en cadeaus. Kies uit producten van NAIF, Very Goods Studio, Mellow, Rebottled, Printworks en Neolea

Cadeaus voor iedereen

Veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar hallo@cadeo.gift

Wat maakt een relatiegeschenk echt duurzaam?

Een duurzaam geschenk gebruikt milieuvriendelijke materialen of is ethisch geproduceerd. Denk aan met de hand gemaakt of gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een luxe geschenk?

Bepaal vooraf wat jij belangrijk vindt. Duurzaamheid en impact gedreven zijn hele globale termen en kunnen op vele manier geïnterpreteerd worden. Stel vooraf vast welke impact values jij wilt geven en bekijk het ruime aanbod in deze categorie op Cadeo.

Kan ik mijn geschenken personaliseren bij Cadeo?

Jazeker, personalisatie is mogelijk bij Cadeo. Wij hebben hier dan over het uitpak moment zoals een persoonlijke design voor je kaart of een videoboodschap. Wil je ook jouw logo op een van de producten dan raden wij aan om dit minimaal te doen. Uit ons onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat producten met grote logo’s sneller achterin de kast verdwijnen of helemaal niet gebruikt worden. In het kader van duurzaam schenken is dit natuurlijk niet de bedoeling.

Wat is het effect van een luxe geschenk op zakelijke relaties?

Een luxe impact gedreven geschenk laat niet alleen waardering zien, maar draagt ook bij aan een positief bedrijfsimago.