Cadeo logo - wordmark

Vier elk werkjubileum in stijl

Het ideale cadeau voor 5, 10, 12.5, of 15 jaar in dienst. Met Cadeo geef je altijd het perfect geschenk.

Schaken symboliseert tijdloos strategisch spel en verfijnde elegantie. Deze schaakset is met oog voor detail gemaakt en heeft houten speelstukken en een schaakbord van MDF met een gemonteerde acrylplaat van 25x25 cm. Dompel jezelf onder in de wereld van klassieke bordspellen met het prachtige Chess, perfect ontworpen als aanvulling op het concept van "Coffee Table Games", en verheft je huis waar je het ook neerzet. Of je het nu speelt of uitstalt, het is gegarandeerd een winnaar.

Zij gingen jou al voor

Hoe werkt het.

two hands holding a gift

Kies uit onze uitgebreide collectie en verstuur 1 (of 100) cadeaus.

Multiple gifts stacked together

Deel je cadeau(s) via e-mail of
QR-code en wij regelen de rest.

The option to accept or swap the gift

Volg de status van je cadeau(s), de ontvanger accepteert of ruilt.

Betaal alleen voor cadeaus die de ontvanger accepteert.

Maak van iedere mijlpaal een feestje.

Het vieren van werkjubilea, of het nu om 5, 10, 12.5, of 15 jaar gaat, is een belangrijk moment van erkenning en waardering. Deze jubilea markeren bijzondere mijlpalen. Met Cadeo vind je het perfecte geschenk om deze speciale gelegenheden te vieren. Onze producten hebben allemaal een eigen verhaal en maken impact door middel van een van onze impact waarden.

Een passend cadeau voor iedereen

Of het nu gaat om het vieren van 5 of 10 jaar in dienst, een jubileumgeschenk moet speciaal en persoonlijk zijn. Daarom biedt Cadeo flexibele cadeau-opties die de ontvanger altijd kan ruilen. Zo bespaar je tijd en zorg je ervoor dat het geschenk voor elk jubileumjaar perfect past bij de persoonlijke smaak van de ontvanger.

Automatiseer het success

Of je nu een 5-jarig, 10-jarig, 12.5-jarig of 15-jarig werkjubileum hebt te vieren, Cadeo maakt het mogelijk om deze moeiteloos en automatisch te plannen. Laat Cadeo voor elk jubileum het juiste geschenk versturen, terwijl jij achterover leunt.

Maak impact met iedere mijlpaal

Bij grote jubilea zoals 12.5, en 15 jaar in dienst, is het passend om een luxer cadeau te geven. Cadeo’s assortiment biedt een breed scala aan hoogwaardige geschenken. Nog belangrijker, al onze geschenken zijn van impact gedreven merken en makers. Je geeft dus niet alleen een luxe cadeau maar maakt ook samen impact.

Een greep uit ons aanbod.

Oestermes

Brût Homeware  €49,95

Flavour

Ottolenghi €33,95

The Tube

Sillies €74,95

Peony Love

Wildflowers by Floriëtte  €44,95

Liever een offerte op maat?

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategy.

Geen probleem. Cadeo is het alles-in-een platform om gemakkelijk zakelijke cadeaus te sturen naar partners, klanten en collega’s. Wij denken graag met je mee voor een passende strategy.

Voorbeelden van cadeaus beschikbaar voor Cadeo zakelijke geschenken en cadeaus. Kies uit producten van NAIF, Very Goods Studio, Mellow, Rebottled, Printworks en Neolea

Dit zeggen klanten over ons.

Ons doel is om de best mogelijke cadeau ervaring te bieden.

Veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar hallo@cadeo.gift

Met Cadeo’s digitale platform kun je eenvoudig een link naar een iemand versturen. De ontvanger kan vervolgens het geschenk bekijken en accepteren. Word het geschenk niet geaccepteerd, dan krijg je je geld terug.

Zijn er ook gepersonaliseerde opties beschikbaar?

Zeker! Cadeo biedt een reeks aan personalisatie mogelijkheden, waardoor elk geschenk uniek en persoonlijk wordt.

Hoe draagt Cadeo bij aan duurzaamheid?

Wij kiezen bewust voor duurzame producten en partners, waarmee we niet alleen de milieuvriendelijke opties vergroten, maar ook bewustzijn over duurzaamheid stimuleren. Ieder product op Cadeo heeft daarom impact waarden die aangeven waarom een product duurzaam is.

Wat als een geschenk niet wordt geaccepteerd?

Je betaalt alleen voor geschenken die geaccepteerd worden. Niet-geaccepteerde geschenken leiden tot geen kosten, waardoor je efficiënter je budget beheert.