Cadeo logo - wordmark

Duurzame cadeaus tegen verspilling, dat belooft Cadeo.

 Wij geloven in het maken van bewuste keuzes om verspilling tegen te gaan en onze planeet te beschermen. Bij Cadeo vind je duurzame cadeaus die niet alleen jou, maar ook de wereld ten goede komen. Ontdek hoe je met onze innovatieve tools en producten zowel geld kunt besparen als de planeet kunt redden.

Zij gingen jou al voor

Optimaliseer je budget

Cadeaus worden vaak geaccepteerd omdat het onbeleefd is om nee te zeggen. Dit terwijl 40% van de cadeaus vaak binnen zes maanden in het afval belandt. Dit komt doordat verplichte cadeaus vaak onpersoonlijk zijn en gericht op de organisatie in plaats van op de persoon. Want laten we eerlijk zijn, iedereen wil een ander cadeau. Binnen Cadeo krijgen relaties daarom alleen cadeaus die ze echt willen. Zo wordt het ontvangen van cadeaus leuker en zorgen we samen voor minder verspilling in de cadeaubranche.

two hands holding a gift

Maak duurzaam geven jouw missie​

Duurzame geschenken zijn meer dan een trend; ze zijn een teken van jouw bedrijf’s inzet voor een betere wereld. Door te kiezen voor ecologisch verantwoorde materialen en productie, laat je zien dat jouw bedrijf verder kijkt dan het cadeau zelf.​

Last minute een cadeautje nodig? Met Cadeo kan het. Creëer binnen enkele minuten een unieke cadeau link met een persoonlijk kaartje. Wij regelen de rest, je hoeft alleen de link te delen (maar ook dat kunnen wij doen).

Luxueus én Persoonlijk

Een persoonlijke touch maakt elk geschenk bijzonder. Bij Cadeo kun je je cadeaus personaliseren met een eigen kaart of persoonlijke videoboodschap, wat ze niet alleen luxueus, maar ook uniek maakt.

The option to accept or swap the gift

Betaal alleen voor wat je geeft

Duurzame relatiegeschenken zijn niet de enige impactgedreven voordelen van Cadeo. Om onnodige kosten en overconsumptie tegen te gaan, betaal je bij Cadeo alleen voor cadeaus die geaccepteerd zijn. Hierdoor blijf je nooit zitten met extra cadeaus en bespaar je ook nog eens!

Cadeaus voor iedereen

Cadeaus ruilen voor duurzaamheid

Heb je ooit een cadeau van je werk of relatie gekregen waarvan je dacht: “Dit is niet voor mij” of “Dit heb ik niet nodig”? Vaak accepteren we het cadeau en zeggen we dankjewel omdat we geleerd hebben dat het om het gebaar gaat. In de praktijk betekent dit dat het cadeau in de kast blijft liggen. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Met Cadeo kun je een cadeau voordat het geleverd wordt omwisselen naar iets wat je echt gaat gebruiken. Zo wordt de waarde van het cadeau voor jou groter en voel je meer dankbaarheid naar de gever. Bovendien draag je bij aan een duurzame wereld.

20%

minder onnodig cadeaus

Met Cadeo kunnen bedrijven nog steeds alle klanten digitaal bereiken en een cadeaus sturen, maar gemiddeld wordt 20% niet verzilverd. Het resultaat? Minder onnodige cadeaus en overconsumptie.

43%

wisselt zijn/haar cadeau

Bij Cadeo kan de ontvanger discreet zijn of haar cadeau ruilen voor iets anders, wat resulteert in minder cadeaus die ongebruikt in de kast belanden of in de prullenbak worden gegooid.

100%

impact-gedreven leveranciers

Bij Cadeo draait het allemaal om het maken van een positieve impact. Onze collectie bestaat uit cadeaus van makers en ondernemers die gedreven zijn door impact.

Zie de impact die we gezamelijk maken.

Bij Cadeo geloven we sterk in duurzaam bijdragen aan de planeet. Daarom werken we samen met Treebytree. Samen bieden we onze (zakelijke) klanten de unieke kans om actief bij te dragen aan de regeneratie van onze natuur.

Hoe werkt het? Gebruikers en partners van Cadeo kunnen bomen cadeau doen, waarna Treebytree een boom plant om uiteindelijk hele bossen en ecosystemen te herstellen.

Met ons bomen zie je precies hoeveel bomen er dankzij onze klanten gekocht zijn:

  • Visueel overzicht: Bekijk hoeveel bomen je hebt helpen planten.
  • Transparantie: Zie precies waar de bomen geplant worden en welke projecten je steunt.
  • Impact: Voel de voldoening van je bijdrage aan een groenere planeet.

Fan Favourites

Vinoos

GIMBER Cadeauset

GIMBER  

Brievenbus boeket

Wildflowers by Floriëtte

The Lucky Cup (To Go)

Coffee Based

Dit zeggen klanten over ons.

Ons doel is om de best mogelijke cadeau ervaring te bieden.

Duurzame merken op Cadeo

Bij Cadeo draait alles om impact en kwaliteit. Veel cadeau-aanbieders leveren producten van lage kwaliteit, geïmporteerd uit Azië zonder transparantie over de productieomstandigheden. Ze focussen op lage prijzen, wat resulteert in cadeaus die snel weer weggegooid worden.

Wij geloven dat kwaliteit altijd wint van kwantiteit. Daarom selecteren we al onze cadeaus en merken op basis van hun impact. Denk aan duurzame productieprocessen en lokale ondernemers met een sociale werkplaats. Ons team van experts kiest elk item zorgvuldig uit om te voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met Cadeo kies je voor hoogwaardige, duurzame cadeaus die een positieve bijdrage leveren aan de wereld. Zo maak je niet alleen de ontvanger blij, maar draag je ook bij aan een betere toekomst.

Voorbeelden van cadeaus beschikbaar voor Cadeo zakelijke geschenken en cadeaus. Kies uit producten van NAIF, Very Goods Studio, Mellow, Rebottled, Printworks en Neolea