Cadeo logo - wordmark

Klantcase: Bonavita

Smaakvolle blijk van waardering: een wijncadeau voor investeerders.

Ontdek hoe Bonavita via een uniek wijncadeau haar investeerders bedankt, met behulp van Cadeo.

Bedrijf:

Bonavita is een fonds dat samenwerkt met een exclusief netwerk van investeerders om te investeren in innovatieve bedrijven.

  • Netwerk: 95+
  • Locatie: Nederland
  • Team: Bestuur


Belangrijkste Cadeo-features gebruikt:

  • Relatiegeschenk
  • Eigen cadeau collectie
  • Geen adres nodig

De uitdaging.

Bonavita, een investeringsfonds, wilde haar 95 investeerders bedanken en hen laten nagenieten van een smaakvol event met een mooie fles wijn. Ze hadden echter niet alle adressen van de ontvangers en wilden het cadeau personaliseren door verschillende wijnkeuzes aan te bieden. Cadeo bood de perfecte oplossing!

De oplossing.

Geen stress om het adres, dat is het motto bij Cadeo. Bonavita gebruikte de technologie van het Cadeo platform en hoefde daardoor geen tijd en moeite te verspillen om een compleet adressenbestand samen te stellen. Doordat de ontvanger zelf zijn of haar adres invult bij het accepteren van een cadeau, heeft de verzender hier geen enkel omkijken naar. 

Bij Cadeo hechten we veel waarde aan personalisatie en keuzevrijheid. Daarom hebben we in samenwerking met The Wine List twee prachtige en exclusieve flessen wijn geselecteerd waaruit de ontvangers konden kiezen.

"Cadeo werd ons via een connectie getipt en heeft absoluut niet teleurgesteld. Tijdens de bestuursvergadering hebben we de gang van zaken omtrent het werken met Cadeo besproken en iedereen was zeer tevreden. Het platform werd geprezen om zijn praktische toepassingen en gebruiksgemak!"

- Ruby Duijs (namens Bonavita)

Het resultaat.

  • Gemak: Wat aanvankelijk een complexe taak leek, werd moeiteloos dankzij Cadeo’s softwareoplossing. Slechts een lijst met namen en e-mailadressen was vereist om iedereen te verrassen. Dit alles in overeenstemming met de GDPR.
  • Leuke feedback: 70% van de ontvangers liet een bedank bericht achter voor het bestuur van Bonavita.
  • Personalisatie: Dankzij een unieke samenwerking met The Wine List konden ontvangers zelf kiezen tussen twee exclusieve wijnen. 

Ook indruk maken met een unieke cadeau ervaring?