Cadeo logo - wordmark

Top cadeaus binnen handbereik: een gemakkelijk te delen, unieke cadeau-link

Ken je dat gevoel? Een speciale gelegenheid staat voor de deur en je hebt nog geen cadeau. Geen zorgen! Via Cadeo kun je moeiteloos een cadeau sturen door een cadeaulink te generen en vervolgens te delen via e-mail of je eigen communicatiekanalen (zoals Whatsapp, SMS of Instagram). Om het cadeau te accepteren hoeft de ontvanger alleen zijn/haar verzendadres op te geven. Nooit meer last-minute adressen achterhalen of een saai verjaardags-Whatsappje sturen.

Hoe werkt het?

  • Kies je cadeau: Selecteer een cadeau uit ons assortiment. Het versturen van een origineel cadeau met een goed verhaal was nog nooit zo makkelijk. De brands waar wij mee samenwerken zijn zorgvuldig uitgekozen op de impact die ze maken, zoals een duurzaam ontwikkelingsproces of een plaatselijke ondernemer van handgemaakt producten. 
  • Unieke cadeau link: Als je een cadeau hebt uitgekozen kan je deze gemakkelijk het cadeau online versturen door aan ons een e-mail adres door te geven of deze zelf te delen via DM (zoals Whatsapp, SMS of Instagram). Met de persoonlijke link zijn jouw deelopties eindeloos. Word jij de nieuwe Oprah van de werkvloer?
  • Accepteren en bezorgen: Je ontvanger opent jouw unieke link met digitale kaart, berichtje en cadeau, en kan deze direct accepteren. Maar er is ook de mogelijkheid om het cadeau te swappen voor iets anders in dezelfde prijsklasse. Zo geef je altijd iets wat de ontvanger echt leuk vindt. Tot slot vult hij/zij zijn/haar adresgegevens in en regelen wij de rest.

Voordelen van ons unieke cadeau-link concept

  • Geen bezorgadres: Nooit meer adresgegevens achterhalen. Met Cadeo stuur je al een cadeau via email in enkele klikken (of via DM zoals Whatsapp). Je ontvanger vult zelf het adres in bij acceptatie.
  • Flexibiliteit: De ontvanger accepteert of swapt de Cadeo voor iets in dezelfde prijsklasse voor een passend cadeau. Minder retouren, tijdbesparend en meer tevredenheid.
  • Last-minute gemak: Dankzij dit concept kan je op het laatste moment een cadeau versturen. Geen stress, geen gedoe. Gewoon snel en gemakkelijk.
  • (Bonus: Je betaalt alleen voor geaccepteerde cadeaus): Via je account kan je de status van jouw cadeaus in de gaten houden. Als het cadeau niet geaccepteerd wordt, krijg je je geld terug, lekker simpel en geen risico.

Stuur vandaag nog je eerste Cadeo!

Ben jij klaar om jouw team een Cadeo te sturen? Cadeo is gratis en zonder maandelijkse kosten. Stuur vandaag nog je eerste cadeau en help, samen met ons, de wereld een klein beetje beter te maken, one gift at a time!

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...