Cadeo logo - wordmark

Voor iedereen een passend cadeau: Stuur vandaag nog je eerste Cadeo

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een speciaal persoon? Cadeo is dé plek voor de mooiste geschenken, passend bij elk budget. Of je nu een opvallend verjaardagscadeau zoekt of een uniek housewarming-geschenk: bij ons ben je verzekerd van het perfecte presentje voor elke gelegenheid.

Luxe cadeaus waar je impact mee maakt

Bij Cadeo vind je een bijzonder cadeau voor de leukste momenten. Een cadeau waar je impact mee maakt. Impact op de ontvanger omdat je iets bijzonders en unieks hebt met een mooi verhaal. De cadeaus van de Cadeo hebben namelijk allemaal een bijzonder verhaal. Van exclusieve huis en keuken accessoires tot fairtrade chocolade. Elk cadeau in ons assortiment is gekozen vanwege zijn unieke karakter of impact.

Eenvoudig versturen met Cadeo

Bij Cadeo maken we het versturen van luxe cadeaus eenvoudig en moeiteloos. Alles wat je nodig hebt, is het telefoonnummer of e-mail adres van de ontvanger. Met een paar klikken stuur je een exclusief cadeau naar je dierbare. Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het selecteren en versturen van cadeaus een gemakkelijke en plezierige ervaring.

Unieke swap functie

Bij Cadeo streven we niet alleen naar het geven van luxe cadeaus, maar ook naar het optimaliseren van de cadeau-ervaring voor de ontvanger. 

Wist je dat 50% van de ontvangers ervoor kiest om een cadeau te ruilen als die keuze er is?

Met Cadeo maak je indruk met cadeaus die jouw vrienden, familie of collega’s écht leuk vinden. Geef ze keuze flexibiliteit met onze swap-functie, waarbij het cadeau geruild kan worden voor iets anders in dezelfde prijsklasse. Of hebben ze de keuze om te doneren aan een goed (duurzaam) doel. Minder ‘one-gift-fits-all’, meer happy vibes.

Stuur vandaag nog je eerste cadeau via Cadeo!

Ontdek de wereld van luxe cadeaus van impact-gedreven merken bij Cadeo en maak je keuze uit onze exclusieve collectie. Elk cadeau is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Verras je dierbaren met iets bijzonders en stuur een cadeau dat blijvende herinneringen creëert.

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...