Cadeo logo - wordmark

Cadeau flexibiliteit: leg de keuze bij de ontvanger!

Het geven van een cadeau is een vaardigheid die uniek en persoonlijk is. Het is niet alleen de gedachte achter het cadeau dat telt, maar ook de persoonlijke touch die het onderscheidt maakt van die standaard fles wijn die iedereen krijgt. In dit artikel bespreken we waarom flexibiliteit binnen het geven van een cadeau zo waardevol kan zijn en hoe wij daar met Cadeo de oplossing voor hebben gevonden.

Waarom flexibiliteit?

Het geven van een cadeau gaat verder dan het standaard ‘moetje’. Relaties worden niet opgebouwd door op een “vind ik leuk”-knop te klikken of last-minute een e-mailtje te sturen. Mensen willen horen en voelen dat ze belangrijk zijn.

Toch is het vinden van dat juiste cadeau ook echt een uitdaging. Hoe weet je wat je wilt geven en of dit ook in de smaak gaat vallen? Hoe weet je of je ontvanger dit cadeau al niet in de kast heeft staan thuis?

Wist je dat 50% van de ontvangers ervoor kiest om een cadeau te ruilen als die keuze er is?

Flexibiliteit in de keuze cruciaal en kan zeker het verschil maken bij het geven van een cadeau.

 

Cadeo: De oplossing voor het perfecte cadeau

Onze passie voor (en struggle met) het geven van het juiste cadeau, bracht ons tot het ontwikkelen van ons eigen cadeau concept: Cadeo! Hiermee helpen we jou om meer en betere cadeaus te sturen. Hoe? Een impact-gedreven cadeau collectie,  unieke concept van een digitale cadeau-link, én flexibiliteit voor ontvanger om het cadeau te swappen.

Maak indruk met cadeaus die jouw vrienden, familie of collega’s écht leuk vinden. Geef ze keuze flexibiliteit met onze swap-functie, waarbij het cadeau geruild kan worden voor iets anders in dezelfde prijsklasse. Of hebben ze de keuze om te doneren aan een goed (duurzaam) doel. Minder ‘one-gift-fits-all’, meer happy vibes.

 

Waarom Cadeo?

  1. Impact-gedreven: Alle cadeau-merken bij Cadeo zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van positieve impact. Of het nu gaat om duurzaam geproduceerde items of producten van lokale merken met een sociale missie, met Cadeo geef je niet alleen een prachtig cadeau, maar draag je ook bij aan een betere wereld.
  2. Snel en simpel: Heb je op het laatste moment een cadeau nodig? Geen probleem met Cadeo. Creëer binnen enkele minuten een unieke cadeaulink met een persoonlijk kaartje. Wij regelen alles, van het delen van de link tot de bezorging, zodat je zonder gedoe een geweldig cadeau kunt geven.
  3. Geen gedoe: Nooit meer urenlang zoeken naar het perfecte cadeau. Met Cadeo’s unieke swap-optie kan de ontvanger het cadeau discreet ruilen voor iets dat ze echt willen, binnen dezelfde prijsklasse. Dit betekent minder retourzendingen, minder verspilling en meer blijdschap voor de ontvanger.
  4. Lage drempel: Bij Cadeo betaal je alleen voor cadeaus die geaccepteerd worden door ontvangers. Als na 28 dagen een Cadeo niet verzilverd is, krijg je je geld terug. 

Of je nu een cadeau zoekt voor een vaste klant of je beste vriend(in), Cadeo biedt een eenvoudige en effectieve oplossing aan. Ben jij klaar om een Cadeo te sturen? Cadeo is gratis en zonder maandelijkse kosten. Stuur vandaag nog je eerste cadeau en help, samen met ons, de wereld een klein beetje beter te maken, one gift at a time!

 

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...