Cadeo logo - wordmark
Duurzame cadeaus op kantoor, Rebottled Very Goods Studios

Duurzame cadeaus op kantoor – voorkom cadeau verspilling

Wil jij jouw werknemers op een creatieve en impactvolle manier bedanken en waardering uiten voor hun harde werk? Verstuur een persoonlijk, impactvol én duurzaam cadeau via Cadeo en maak je werknemers blij met iets wat zij écht nodig hebben.

Waarom is dit zo belangrijk?

Uit onderzoek is gebleken dat elk jaar meer dan 40% van bedrijf cadeaus wordt verspild en binnen zes maanden op de vuilnisbelt belandt. Dit brengt niet alleen onnodig veel afval met zich mee, maar ook erg negatieve gevolgen voor het milieu. Daarom is het in een tijd waarin duurzaamheid steeds crucialer wordt, steeds belangrijker om hier als bedrijf aandacht aan te besteden en bewustzijn te creëren. Dus, niet meer al die one-size-fits-all kerstpakketten met koffiebekers waar men er al tien van in de kast heeft staan die uiteindelijk ook op de vuilnisbelt belanden. Geef in plaats daarvan een cadeau waar jouw werknemers écht wat aan hebben en voorkom daarmee cadeauverspilling. Denk hierbij aan unieke gerecyclede glazen van Rebottled of een heerlijke handgemaakte geurkaars van Very Goods Studios.

Door zorgvuldig te kiezen voor duurzame cadeaus kan jij als bedrijf niet alleen je waardering uiten naar je werknemers, maar ook een bijdrage leveren aan een beter milieu. Dit creëert een win-win situatie: werknemers ontvangen iets waardevols en bruikbaars, terwijl jij als bedrijf jouw ecologische voetafdruk verkleint en een voorbeeld stelt van verantwoord ondernemerschap.

Hoe kan Cadeo jou hierbij helpen?

Kies jij voor duurzaamheid? Kies dan voor Cadeo, waarbij je uit honderden verschillende cadeaus kan kiezen die op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame wereld. Via Cadeo is het mogelijk om jouw werknemers een unieke cadeau-ervaring te geven door hen zelf de keus te laten maken in wat zij willen ontvangen. Niet blij met de fles wijn? Ruil het om voor een vegetarisch kookboek! Zo maak je iedere werknemer blij met een uniek, waardevol en milieubewust cadeau

Wil je meer weten over onze duurzame cadeau strategieën?

Ik wil meer weten

Deel dit artikel via

Soortgelijke artikelen
Vind in dit artikel de...
Vind in dit artikel de ideale geschenken voor generatie Z!...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus...
Verstuur de leukste duurzame cadeaus naar jouw vrouwelijke collega's en maak hen blij terwijl je ook...
Vind in dit artikel verschillende...
Vind in dit artikel verschillende impactvolle cadeaus waarmee jij aan jouw team kan laten zien dat...